Delta på organisert revejakt 15.-17. januar!

06.01.2016 13:02
Os JFF har gleden av å invitere til ny revejakthelg 15.-17. januar 2016. Den "offisielle" jakta foregår lørdag og søndag, men det er mulighet for å bli med på uformell jakt / forberedelser fredag.

​​​​​​Nå begynner alle detaljer å komme på plass, og vi satser på å gjenta mye av det vi gjorde i fjor. For det første vil vi friste med premier for tre største rever og trekning på deltakelse, og Dalsbygda Jaktlag har bekreftet at de vil utbetale skuddpremie på 1000 kroner for rev felt i Dalsbygda! Det vil bli mulighet for både drivjakt og hijakt, med gode hunder og deres erfarne revejakt-eiere!

Oppmøte lørdag 16. januar kl. 08:30 utenfor Trollkroa på Os.​

I løpet av lørdagen avtaler vi klokkeslett for middag og sosialt samvær på Trollkroa lørdag ettermiddag/kveld. Vi har fått spesialpriser på all mat på Trollkroas meny!

For påmelding: Ring eller send SMS til Andreas Strupstad Øvergård (911 54 966) eller Geir Moseng (917 65 056) frem til jaktstart alle dager​. Vi oppfordrer likevel til at dere melder dere på så tidlig som mulig. Da kan vi ha mye klart på forhånd, og slipper å bruke mye tid på å organisere lag mm. ved oppmøte. Vil du være med på forberedelser og evt. jakt fredag, kan du ta kontakt med Andreas.